1 Eylül 2010 Çarşamba

F'in tüyoları












Tırnaklarınız için;

Evde saçlar tepede toplanmış elinizde kumanda tv izlerken telefonunuz çalar ve aniden dışarı çıkmanız gerekir. En kısa sürede bile eminimki en güzel halinizle hazırlanırsınız. Ama bu hazırlanmalarda hep unutulan eller olur :(

Çıktığınız anda keşke bir oje sürseydim ya da ojemi tazeleseydim dediğiniz olmuştur eminim. Kısa sürede kurumasını sağlayan harika ve basit bir yöntem size. BUZ! Evet yanlış okumadınız. bir kase içindeki suya bir kaç parça buz atın ve parmaklarınızı sokun. Kısacık sürede ojeleriniz kurumuş olacak. Üstelik bozulmadan :)



Dudaklarınız için;
Çıkmayan rujlar, rujun altına sürülen pudralar vs bunlar en sık duyduğumuz ve kullandığımız yöntemlerdir. Ama illaki gün içerisinde rujumuzu yenilemek zorunda kalırız. Hele ki çalışan bir bayan iseniz ve sabahtan akşama kadar toplantınız varsa bu çok ciddi sıkıntı olabiliyor.

İşte size bütün gün rujunuzu yenilemeden dudaklarınızı saatlerce güzel ve renkli gösterecek bri ipucu;
önce dudaklarınıza azıcık nemlendirici sürün. Sonra kıyafetinize ve teninize en çok yakışan dudak kaleminiz ile çerçeveleyin ve içini doldurun. İnanın bana çok güzel ve doğal bir dudak rengine kavuşacaksınız. Üstelik rujunuzu tazelemek ihtiyacı duymadan :)
Ben blistex daily lip conditioner ını denedim. Hem çok ucuz hem de çok etkili. Eczanelerde 7;50 tlye bulabilirsiniz :)