2 Eylül 2010 Perşembe

F'in Saç Tüyoları

Kaçınız gece dışarı çıkmaya hazırlanırken saçlarınıza istediğiniz şekli veremediğiniz için delirdi? (ben ben ben)
Pekii kaçınız giyindikten sonra makyajını genelde saç modeline göre yapar? (yine ben ben ben)
Burada paylaşacaklarım aslında sadece bayanlar için değil , erkekleri de ilgilendiriyor. Eminim ki çoğu erkek de özellikle dışarı çıkarken ufak çaplı da olsa bir kriz geçiriyordur.
O zaman herkese hesaplı ve doğal uafk tefek tüyolar vereyim:

  • Beslenmemize dikkat ederken saçlarımızı da düşünmeliyiz. özellikle sağlıklı saçlar için peynir , yumurta , balık protein yönünden zengin besinler tüketmeliyiz.
  • eğer saçlarımızın parlamasını istiyorsak da kesinlikle fındık ve ceviz yemeliyiz





SAÇLARINIZ MI KIRILIYOR?

O zaman yarım fincan hint yağını ısıtın. Kafa derinize masaj yaparak saçınıza yağı yedirin. tarakla saçlarınızı iyice taradıktan sonra sıcak suya batırdığınız bir havlu ile başınızı sarın ve yarım saat bekleyin. (bu arada yüzünüze 15 dk lık bir arındırma maskesi bile yapabilirsiniz. Ama ne sevgilinizin ne de eşinizin sizi o halde görmemmesini tavsiye ederim :) ). Yarım saat sonra saçlarınızı iyice durulayın. Bu bakımı haftada bir uygulamanızı tavsiye ederim. Çok değil 1 ay içerisinde bile farkını eminim göreceksiniz.

SAÇLARINIZ KURU VE YIPRANMIŞ MI?

Özellikle boya - röfle gibi kimyasal işlem gören saçlarda görülen en önemli sorundur yıpranma. Onunda doğal ve hesaplı bir çözmü var. ZEYTİNYAĞI.
2 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtın. ve başınıza iyice yedirin. önceden ısıttığınız havluyu başınıza sarın. havlu soğuduktan sonra bu işlemi bir iki defa tekrar edin . Bir ay sonra bana görüşlerinizi bildirin :)

CALVIN KLEIN BEAUTY

"Güzel bir kadın hem duygusal hem de güçlüdür. Her yönüyle kendinen güveni ve sofistikeliği yansıtır" Francisco Costa, CK Women's creative director
Calvin Klein inanılmaz kokladığınızda inanılmaz zarif bir hava uyandıran çok güzel bir parfüm yapmış. Ve bu parfümün yüzü de son derece zarif görünümlü Diane Kruger.
Şişesinden de anlaşılacağı gibi kusursuz kadınsı kıvrımlar ve lüks görünüm içindeki koku hakkında hemen bir fikir veriyor :)
eau de parfüm spray 100 ml 249 tl 
eau de parfüm spray 50 ml 189 tl

denemenizi tavsiye ediyorum 

DAHA GENÇ GÖRÜNÜYORUM!!

Evet yanlış duymadınız bu yorum sizinle şimdi paylaşmak istediğim ürünü deneyen kişilerin genel fikri.
La Mer i bakımına düşkün bayanlar iyi bilir. Harika bir marka. Adından da anlaşılacağı gibi denizden gelen güzellik ürünü.
Sevgili arkadaşım Ebru Karaçam ( La mer marka müdürü) bu sabah ki workshop ta markaya dair bir detayı paylaştı bizimle.
San diegoda 2 saatlik bir tekne yolculuğu ile açık denizde ulaşabildiğiniz bir yosun tarlası varmış. Bize gözterdiği sunumda gerçekten yosunlar ağaç gibi. Denizin yüzlerce metre altından üstüne çıkmışlar ve yukarıdaki boyutları bile en az 40 - 50 cm. Bu yosunlardan direkt üretilen bu ürünler inanılmaz yoğunlar. Konsantre edilmemiş haliyle iyileştirici özellikleri var.
Bu sabah La Mer in Eye balm Intense ini tanıdık. Göz kremlerinin hemen hepsinde var olan nemlendirme özelliğinin yanı sıra eye balm intense aynı zamanda parlaklık ve göz çevresinde kaldırma özelliğine sahip. Evet şaka gibi değil mi? Kaz ayaklarımızın olduğu kısınlarda meydana gelen düşüklükleri ve göz altı torbalarını yok edebiliyor bu mucize krem. Deneklerin yorumlarının ve kullanım sonrası etkilerinin oranlarının yer aldığı slayta gelince hepimiz gözlerimize inanamadık. İlk kullanım anında dahi inanılmaz bir etkisi var kremin
Ben bu akşam denemeye başlıyorum. Eminim ki harika sonuç alacağım

Not: Biliyormusunuz göz kremlerinizi asla göz kapaklarınızın üstüne sürmemeniz gerekiyor. Bu o kısımların ağırlaşıp aşağı doğru sarkmasına neden oluyormuş.
Ayrıca göz kremlerinizi sabah sadece alt kısıma sürerken , geceleri yatmadan burnunuzun üst noktası oradan kaş üstünüz ve göz altınızdan sonra burnu deliklerinizin kenarlarındaki akupunktur noktalarına masaj yaparak sürerseniz gün içerisindeki yorgunluk belirtilerini azaltıp kreminizin daha etkili olmasını sağlayabilirmişsiniz.

yeni güne merhaba :)

Tünaydın herkese :)


Dün bloğumu izleyen veya okuyan bazı arkadaşlarımdan telefon aldım ki bu da çok hoşuma gitti :) bana tüyolarda bahsettiğim dudaklarımızın rengini doğal ve başarılı göstermeye yarayan yöntemi sordular.


Ben de bundan sonra sizlerle daha fazla tüyo paylaşmaya karar verdim :)


Ayrıca erkekleri de unuttum sanmayın onlara özel işlerine yarayacak son derece faydalı paylaşımlarımız da olacak :)


Bugün katıldığım bir workshop vardı. Sizinle onu paylaşmak istiyorum.


Umarım bugün kü paylaşımlarım da hoşunuza gider ve sizlere fayda sağlayabilirim