4 Mart 2011 Cuma

KANEBO SENSAIDEN MUHTEŞEM BİR CİLT SERİSİ

Gece için cilt bakım tedavileri en uygun sonuçlara ulaşmak amacıyla bu değerli zaman
aralığını kullanırlar. Bu yüksek değerlerde, vücut ısı döngüsü, daha düşük vücut sıcaklığı ve
daha yavaş mikro sirkülasyon hızı ile azalışa geçer bu nedenle cilt fonksiyonlarında da düşüş
görülür.
Sabah erken saatlerde, çoğu insan yüzünü güne hazırlarken, cilt hücre performansı yaklaşık olarak bu döngüde en düşük seviyelerde görülür.
Doğal olarak cilt sabahın erken saatlerinde cansız ve soluk görünür. Çizgiler ve kırışıklıklar normalde olduğundan daha çok fark edilir, ciltte kuruluk artar ve yastık izleri belli olur.
WRINKLE REPAIR COLLAGENERGY, her sabah cilde bu değişimlerin etkilerini azaltan özel tedavi bir uygular. Moon Peach Leaf özü ve Star Fruıt yaprağı ekstresi gibi olağanüstü ve etkili içerikleri ile bu hızlı etki eden formülasyon, 24 saatlik bu döngüde cilt performansını canlandırır.
Sabahları bir fincan kahvenin bizi uyandırdığı gibi bu enerji akımı, kolajen üreten fibroblastlar da dahil uyuyan, daha az performans gösteren hücreleri canlandırır ve hücre performansının hızlı bir şekilde istenilen düzeye ulaşmasını sağlar.
Günlük yüksek seviyedeki bu performansın önem kazanması ile WRINKLE REPAIR COLLAGENERGY, kolajen kalitesini arttırmaya yönelik tercih edilen Wrinkel Repair Stratejisini bir adım daha öteye taşımakta ve her sabah uzun süreli ışık saçan görünüme olanak sağlamaktadır.