25 Eylül 2010 Cumartesi

ACİL DURUMLARDA WATSONS A MUTLAKA BİR UĞRAMALI

Geçenlerde sevgili arkadaşım İpekle caddede buluşacaktık. (İpeği yazılarımda İPEEM, İPOM gibi kelimelerle görebilirsiniz :)) O kadar apar topar çıktım ki evden doğru dürüst hazırlanamamıştım. Yüzümde taaaa sabah sürdüğüm allıktan kalanlar ile indim caddeye. Arabamı Erenköy İlkokulunun arasındaki otoparka bıraktım ve caddeye yürürken Watsons ın önünden geçiyordum. Hemen girdim ve yüzümü gözümü toparlayacak birşeyler bakınmaya başladım.
Çok güzel bir parlatıcı ruj buldum. fiyatı sadece 12 tl olan bu dudak parlatıcısını tavsiye ederim :) Dudağımda renk varken kendimi daha iyi hissediyorum yahu :D

HARİKA BİR ARINDIRICI MASKE

Bioderma karma ve yağlı ciltler için harika bir maske sunuyor bizlere.
Karma ve Yağlı ciltler için arındırıcı ve sebum düzenleyici bir maske bu. SEBUM : Cilt tarafından salgılanan yağdır. Elle hissedilir ve yüz çevresinde yoğun olarak görülür.
SéBIUM MASK , sebum fazlasının ve aknelerin giderilmesine yardımcı olur. Cilt yüzeyinde kısa sürede matlık ve ferahlatıcı bir kullanım hissi yaratıyor.

KADINLARI BAŞKA BİR KADIN FİKRİNİ PAYLAŞMAYA DAVET EDİYOR!!!

Thierry Mugler kadınları başka bir kadın fikrini paylaşmaya ve ifade etmeye davet ediyor.
"Kendisi için herşeyin mümkün olduğu bir kadını ortaya çıkartmayı arzu ediyorum; kendini baştan yaratan, kendine hem kendi oyununu hem de diğerlerinin oyunlarını oynama imkanı veren bir kadın. Kadınların cesaretle, savaşarak elde ettiği bu oyun gücü, oynama hakkı, ki bence gayet önemli bir unsur, bugünün kadınları için tehlikede..." THIERRY MUGLER
Son derece ilgi çekici bir şişesi olan bu parfümde bir kaç facet var. Kadınların her birini temsil eden bu tasarım şişe aynı zamanda doldurulabiliyor da. Düşünebiliyor musunuz nasıl güzel bir olay :)
Parfüm gerçekten çok güzel kokuyor. Hatta şu an onu sıktım ve kuafördeyim. Saçımı yaptırırken mini bir araştırma yaptırdım . Forum Ersans kuafördeyim ve Oya var yanımda. Nasıl kokuyorum diye sordum. Bayıldı. "İlk başta şekerli geliyor koku ama hiç baymıyor tam tersi hafif bir koku bırakıyor" dedi :) Hatta sıkıp buradaki erkeklerde koklattı ve herkes çoook beğendi.
Her kadının görünümünden emin olduğu aynanın ötesinde;
Kadınlık kadınlar arası bir bağlılık mıdır?
Kadınlar, beraber kadın olma zevkini bugünün dünyasında ifade ediyorlar mı?
Peki ya kadınlar onları bir araya getiren topluluğu oluşturuyorlar mı?
Thierry Mugler bu soruların cevabını WOMANTY.COM da buluyor.
Tecrübelerini paylaşmak isteyen
Bilgilerini aktarmak isteyen
Ruhlarını güzellerştirmek isteyen
Eğlenmek isteyen kadınlar için interaktif bir platform oluşturmuş Thıerry Mugler