9 Kasım 2010 Salı

ALTIN BİR DAMLA İLE TOPARLANMIŞ VE PARLAK BİR CİLT

Kanebo Sensai’den pürüzsüz, parlak bir görünüm için sarkma ve donukluğa bakım yapmaya yardım eden lüks serum; Lifting Radiance Concentrate
30-60 yaş arası kadınlar arasında en çok endişelenilen durumlardan  “SARKMA VE DONUK CİLT” ile ilgili olarak SENSAI, temel faktörün yaşlanmayla birlikte kas işlevinde azalma olduğunu keşfetmiş. Lifting Radiance Concentrate 2 doğal bileşen içerir; son derece konsantre “Doğal Musculifter” ve yeni keşfedilen “Sarı Papatya”…
Sarı Papatya, kas dokusunun yüzeyinde bulunan kapiler kan damarlarını harekete geçirip, kan akışı ve sirkülasyonunu artırıyor. Sonuç olarak kas hücreleri harekete geçip, gergin ve toparlanmış bir cilt elde ediliyor. Sarı papatya özütü ise yüzdeki kan sirkülasyonunu hızlandırıp ve sağlıklı, parlak bir cilt yaratmak için donukluğu gideriyor. Bu sonuçları hangi kadın istemez ki ;)
Doğal Musculifter, kas hücrelerine enerji desteği sağlayıp ve yenilenmiş bir güç ve gerginlik için yüz cildini germelerini sağlıyor. Bu etki daha pürüzsüz, daha gergin ve fark edilir şekilde “toparlanmış” bir cilt ile sonuçlanıyor.
Gözle görülür şekilde toparlanmış, doğal parlaklığa sahip ciltler için bir damla Altın İnci Formülü sayesinde Lifting Radiance Concentrate cildi anında aydınlatıp, toparlanmış, gergin ve parlak bir cilt yaratıyor.
Evet bayanlar kesinlikle sahip olunması gereken bir ürün derim ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder