2 Eylül 2010 Perşembe

DAHA GENÇ GÖRÜNÜYORUM!!

Evet yanlış duymadınız bu yorum sizinle şimdi paylaşmak istediğim ürünü deneyen kişilerin genel fikri.
La Mer i bakımına düşkün bayanlar iyi bilir. Harika bir marka. Adından da anlaşılacağı gibi denizden gelen güzellik ürünü.
Sevgili arkadaşım Ebru Karaçam ( La mer marka müdürü) bu sabah ki workshop ta markaya dair bir detayı paylaştı bizimle.
San diegoda 2 saatlik bir tekne yolculuğu ile açık denizde ulaşabildiğiniz bir yosun tarlası varmış. Bize gözterdiği sunumda gerçekten yosunlar ağaç gibi. Denizin yüzlerce metre altından üstüne çıkmışlar ve yukarıdaki boyutları bile en az 40 - 50 cm. Bu yosunlardan direkt üretilen bu ürünler inanılmaz yoğunlar. Konsantre edilmemiş haliyle iyileştirici özellikleri var.
Bu sabah La Mer in Eye balm Intense ini tanıdık. Göz kremlerinin hemen hepsinde var olan nemlendirme özelliğinin yanı sıra eye balm intense aynı zamanda parlaklık ve göz çevresinde kaldırma özelliğine sahip. Evet şaka gibi değil mi? Kaz ayaklarımızın olduğu kısınlarda meydana gelen düşüklükleri ve göz altı torbalarını yok edebiliyor bu mucize krem. Deneklerin yorumlarının ve kullanım sonrası etkilerinin oranlarının yer aldığı slayta gelince hepimiz gözlerimize inanamadık. İlk kullanım anında dahi inanılmaz bir etkisi var kremin
Ben bu akşam denemeye başlıyorum. Eminim ki harika sonuç alacağım

Not: Biliyormusunuz göz kremlerinizi asla göz kapaklarınızın üstüne sürmemeniz gerekiyor. Bu o kısımların ağırlaşıp aşağı doğru sarkmasına neden oluyormuş.
Ayrıca göz kremlerinizi sabah sadece alt kısıma sürerken , geceleri yatmadan burnunuzun üst noktası oradan kaş üstünüz ve göz altınızdan sonra burnu deliklerinizin kenarlarındaki akupunktur noktalarına masaj yaparak sürerseniz gün içerisindeki yorgunluk belirtilerini azaltıp kreminizin daha etkili olmasını sağlayabilirmişsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder