3 Eylül 2010 Cuma

BEYLER BUNLAR SİZİN İÇİN :)

Zamanımızda erkekler de en az bayanlar kadar bakımlılar. Bunun adı ister metroseksüellik olsun ister başka birşey ama bence dozunda ve yerinde uygulanan bakım kadınlar kadar erkekler için de gerekli.

Kendisine saygsısı olan her insan bedenine iyi bakmalı.

Erkeklerin derisi biz bayanlarınkinden daha kalındır. Testesteron hormonu cildin daha kalın, daha yağlı, gözeneklerin de daha geniş olmasına sebeptir. Yağ salgısının fazla olması aknenin erkeklerde daha şiddetli ve daha uzun sürmesine yol açar.

Çoğu bayanlara özel ürünler aslında cilt tipine göre erkeklere de fayda sağlamaktadır

SİVİLCENİZ Mİ VAR?
Sakın sıkmayın!! sıkmanız halinde oluşacak izler kalıcı ve zor tedavi edilebilir bir hal alabilir. İlaç ya da kremler kullanmanızı tavsiye ederim.

Peeling yaparak da sivilce - akne sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Peki en etkili peelingin aslında traş olmak olduğunuz biliyor muydunuz?

Sakal traşı sakallarınız ile birlikte ölü derinin de atılmasını sağlar. Peeling için son derece etkili olan bu yöntemden sonra cildiniz hassaslaşır. O yüzden kesinlikle cildinize uygun bir traş kremi kullanmalı sonrasında ise nemlendirme amaçlı bir after shave kullanmalısınız.

Geçen hafta bir eventte Niveanın siz beylere özel bir setini dağıttık. Silver Protect serisi idi. Bence denemenizde fayda var. Hatta görüşlerinizi de bizimle paylaşırsanız çok iyi olur.








AZZARO POUR HOMME ELIXIR FOR MEN

Siz beyler için AZZARO 'dan harika bir parfüm ELIXIR

bir cazibe silahı olarak adlandırılan parfümün notaları Erkeksi Elegansı simgeliyormuş. Çekici tarzı ile baştan çıkarıcı bu parfüm aynı zamanda Yaşamın İksiri ELIXIR den de yola çıkıyor.

Sarmalayan bir cazibenin izini taşıyan bir parfüm, yoğun çekim anlarının sözüdür aynı zamanda ;)

100ml    200 tl
 50 ml    132 tl
deo stıck  64 tl








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder